DESPRE NOI

Everpro International Construction S.R.L. este o companie internationala, produsele noastre avand mare trecere pe piata din Europa de Est. Distribuim produse sanitare, racorduri flexibile, robineti, teava PP-R, teava Pex-al, baterii, fitinguri din alama.

Firma dispune de un capital solid, produse de o calitate superioara si personal specializat in vanzari si domeniul tehnic , in portofoliul nostru de clienti se afla firme de distributie locala cat si magazine. Produsele sunt certificate CE, au agremente tehnice, fiind certificate si de organele competente romanesti in ceea ce priveste calitatea. Compania are de asemenea si certificarea ISO9001 pentru management.

De o perioada insemnata, ne bucuram de increderea si aprecierea clientilor pentru ca : “Luptam pentru calitate, ne dezvoltam pe credibilitate”, iar principiile de baza ale companiei noastre sunt indreptate catre multumirea clientilor. Dorinta noastra este sa ne imbunatatim constant serviciile, fara sa ne limitam la standardul de foarte bine, ci sa-l depasim. Aspiram la cele mai inalte standarde si suntem increzatori ca veti fi multumiti.